Hírek

Hétköznapi hősök: Angyalné Végvári Anna

Olyan vendégeket mutatunk be nektek, akikre büszkék vagyunk, s akik szintén büszkék lehetnek magukra. Célunk, hogy láthassa mindenki: Kitartással, alázattal igenis komoly eredményeket lehet elérni. Hétköznapi hősként, magánélet és akár nehézségek mellett is...

Funkcionális edzések Október 29-től

BEAVATÁS Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres? Miképpen tudtok jelentkezni?

Ismerjétek meg legújabb edzőnket

Raymond a futball világából érkezett a képzésre, így rendhagyóak a céljai is. Ismerjétek meg, hiszen alázatossága és meglátásai példamutatóak.

APA! SZEPTEMBER 3-ÁN BEAVATÁS KEZDŐDIK

Szeptemberben, mikor a tanév is megkezdődik mi is elindítjuk útjára KEZDŐ THOR BEAVATÁS csoportjainkat!

Nyáron is indítunk kezdő csoportot

Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

THOR RAFTING 2018

A várva várt esemény, ezúttal meghirdetésre kerül. A legizgalmasabb programra immáron tudtok jelentkezni! Sőt ha gyorsak vagytok, igen kedvezően.

A csillogás estéje

Február 24-én rendezzük meg az éves Thor Gálát, mellyel remélhetőleg egy remek hagyományt teremtünk. Egy közösség, egy feledhetetlen este, remek ételek, italok, buli a javából, s persze az est fénypontja: A díjátadás! Mert egy kis csillogás mindenkinek jár…

Csapatverseny 2018.02.24

Az év első komoly megmérettetése. 3 fős csapatok, 5 fealadat... Kik viszik el a fődíjat?

DÖNTSD EL MIT SZERETNÉL, MIELŐTT BELÉPSZ A TEREMBE

Céltalanul bolyongani a súlyok között végzetes hiba. Határozd meg a célod és építsd köré az edzéstervedet!

Kezdő csoportok Májusban!

Közeleg a nyár, de legyünk őszinték: Régen rossz, ha csak emiatt kezded el az edzéseket. Mert a kampányszerű lendület hamar elillan, s nem vezet tartós eredményhez. Mi hiszünk abban, hogy az egészséged sokkal értékesebb, s abban, hogy sokan vagyunk, akiknek nem a látszat-megoldások, vagy tüneti kezelés kell, hanem tartós eredmények. Ez az igazi siker!

ELÉG FITT VAGY AHHOZ, HOGY FUSS?

A futás jó dolog, de vajon neked is ajánlott?

Január a változás hónapja – Beavatás, kezdő csoportok

Lassan beköszönt 2018, s jönnek a január elsejét illető fogadalmak is. Mi pedig megadjuk a lehetőséget, hogy valóra is váltsd azt, amit megfogadtál! Túl az év végi hajtáson, ideje új lendületet venni, s felpörögni! Legyen 2018 az év, mikor elindulsz a régóta tervezett úton!

REGGELI THOR BEAVATÁS CSOPORT INDUL JANUÁR 22-én

A már népszerű esti csoportjaink mellett reggeli órában is elindítjuk kezdő THOR BEAVATÁS csoportos óránkat.

Javíts izmaid állapotán, tedd hatékonyabbá a regenerációd két edzés között.

Bemelegítés, lazítás, vagy rehabilitáció? A megoldás masszázshenger!

6 mítosz az izomépítésről: LELEPLEZVE

Még mindig elhiszed ezeket a dolgokat? Semmi gond. Mindegyikünk beleesett már ebbe a hibába. Most azonban öntsünk tiszta vizet a pohárba.

AZ ÉRZÉSEID NEM SZÁMÍTANAK

A motiváció jön és megy haladóbbaknál is, pont, mint kezdőknél. GYŐZD LE!

EGY JÓ TANÁCS: NE ÁRULD EL AZ EMBEREKNEK A CÉLJAID

Csacsogás helyett inkább a tettek beszéljenek. Ha teszel érte jönnek majd az eredmények, amiről már mások fognak sztorizni.

EGYÉL TÖBB FEHÉRJÉT, HOGY MÉG TÖBB ZSÍRT VESZÍTS!

Dr. Joey Antonio kutatási eredményei magukért beszélnek

FÁRADT VAGY? AKKOR PONT ITT AZ IDEJE, HOGY EDZENI MENJ!

A testedzést, mint fáradtság űzőt próbáltad már?

Reggeli Thor Beavatás

Reggel vagy este? Ez itt a kérdés. Te, mikor szereted? Lencséné Juhász Rékával arra kerestük a választ, hogy miért jó reggel edzeni. Mit mond a tudomány, és mit mond a tapasztalat? Tíz érvet gyűjtöttünk össze a reggeli edzés mellett.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital