Hírek

REGGELI THOR BEAVATÁS CSOPORT INDUL JANUÁR 22-én

2017.02.25
A már népszerű esti csoportjaink mellett reggeli órában is elindítjuk kezdő THOR BEAVATÁS csoportos óránkat.

ÚJDONSÁG SZÁZHALOMBATTÁN!

A már közkedvelt esti csoportjaink mellett arra gondoltunk, hogy kezdő THOR BEAVATÁS csoportos edzést indítunk a REGGELI ÓRÁKBAN!
Későn végzel a munkahelyeden, vagy csak szereted hatékonyan indítani a napod? Nincs is jobb, mint egy reggeli edzés, amely majd erőt ad neked egész napra. A reggeli edzések után ez kiválóan működik, hiszen munkánk gyakran nem teszi lehetővé a nap közbeni mozgást. Mit gondolsz, hogyan reagál a tested az edzés után bevitt tápanyagokra? A bevitt tápanyagokat a szervezet utántöltésre használja – ez azt jelenti, hogy a nap folyamán bevitt tápanyagok nagy része nem raktározódik, hanem folyamatosan felhasználásra kerül. Ezt az előnyt CSAK akkor élvezheted, ha reggel edzel!

(Edzőtermünk sajátos struktúrát alakított ki, három szintben. A kezdő sportolók a Thor Beavatáson ismerkedhetnek meg a funkcionális edzés alapjaival, majd középhaladó szinten Athletic Body csoportban edződhetnek 8 héten keresztül. A kurzus után az Underground Strengh Training következik, amely funkcionálisan fejleszt erőt és állóképességet.)

Amennyiben szeretnél csatlakozni kezdő csopotunkhoz, jelentkezz be hozzánk!
+36 70 638 1013 | thorbatta@gmail.com
2440 Százhalombatta, Szent István tér 9.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital